Professional Bussines & Information Technology

Informata për kompaninë

PROBIT  është kompani e themeluar në vitin 2008 në Prishtinë, me fokus në ofrimin e shërbimeve cilësore në Teknologjinë Informative. Ne përdorim një qasje fleksibile dhe këshilluese për të arritur nivelin më të lartë të satisfaksionit të klientit, dhe ç’është më kruciale, për të arritur rezultatet e mira. PROBIT ka një rrjet të shkëlqyeshëm dhe me përvojë të zhvilluesve, dizajnerëve dhe profesionistëve të biznesit.

Përqëndrimi kryesor i PROBIT është zhvillimi i aplikacioneve të bazuara në Ueb dhe Desktop duke përdorë teknologjitë më të reja të lëmisë, si dhe zhvillimi i aplikacioneve të ndryshme sipas kërkesës së klientëve tanë. Kjo përfshinë aplikacionet/sistemet si: zhvillimi dhe administrimi i bazave komplekse të shënimeve, zhvillimi i aplikacioneve standalone dhe distributed, zhvillimi i ueb aplikacioneve, aplikacioneve për platforma mobile dhe shërbime të ndryshme të mirëmbajtjes/përkrahjes. Po ashtu, PROBIT ofron edhe shërbime të këshillimeve në lami të ndryshme të teknologjisë informative. lexo më shumë…

Përshtypjet e klientëve
Loading Quotes...
Links:louboutin pas cher|louis vuitton outlet|Ray Ban Sunglasses Outlet|ray ban sunglasses|oakley outlet|louis vuitton|ray ban sunglasses outlet|ray ban sunglasses outlet|oakley sunglasses|Wholesale Polo Outlet|Polo Ralph Lauren Outlet|Ralph Lauren Polo|Outlet Polo Ralph Lauren|Ralph Lauren Polo|Ralph Lauren Polo|Ralph Lauren Polo outlet|Polo Ralph Lauren Outlet|Louis Vuitton Outlet|Ray Ban Sunglasses Outlet|Ray Ban Sunglasses Outlet|Wholesale Ray Ban Outlet|Ray Ban|Oakely Sunglasses Outlet|Oakley Sunglasses Outlet|Oakley Sunglasses Outlet|Oakley Sunglasses Outlet Online Store|Oakley Outlet|Christian Louboutin Outlet|Christian Louboutin Outlet|Red Bottom Women Shoes