Trajnimet

Trajnimet mbahen në kohën që është e përshtatshme për studentët, në vikend, mbrëmje apo gjatë ditës. Klasat përbëhen nga numër jo i madh i studentëve në mënyrë që më lehtë të punojmë me secilin kandidat dhe të sigurohemi në progresin e tyre. Studentëve pas certifikimit në Probit u ofrojmë përkrahje profesionale për tu punësuar.

Happy Students

Puna jonë lidhet ngushtë me sukseset e studentëve tanë. Shumë nga studentët tani janë pjesë të kompanive serioze në Kosovë e më gjerë. Ja disa nga mendimet e tyre për ne.
  • Studente në paketën me trajnime: Java, MySQL dhe Android. Gjatë kësaj kohe kam qenë pjesë e projekteve reale në kompani. Faleminderit PROBIT!.

    buy female viagra india

    Studentë në paketën me trajnime: Web Design, Web Development dhe WordPress. Jam shumë i kënaqur me ato që ofrohen këtu.

  • Në PROBIT kam ndjekur trajnimin në WEB, tash jam duke ndjekur trajnimin për WordPress. Jam aftësuar shumë në mbajtjen e faqes në Infrakos.