Aplikacioni i Rrjeteve Sociale për një kompani Zvicerane

Për gati një vit, ne kemi punuar për zhvillimin e një platforme të rrjeteve sociale për një fillestar të bazuar në swiss.

Platforma është e bazuar në ueb, me pjesën e përparme Angular JS / CSS / Bootstrap dhe PHP Laravel / MySQL mbrapa. Të gjithë së bashku të vendosur në Cloud – Amazon AWS EC2 dhe RDS.

Aktualisht ne jemi duke punuar në MVP të parë për aplikacionin, i cili është lansuar si version Alpha, së shpejti për t’u bërë versioni Beta.

www.doodfy.ch

"If you don’t like something change it.
If you can’t change it, change the way you think about it."