Lajme dhe Ngjarje

Migrimi SharePoint 2010 në 2016
PROBIT përfundon me sukses kalimi i SharePoint 2010 në SharePoint 2016 për Agjencia Kadastrale e Kosovës - AKK. Në projekt u përfunduan:
 • Optimizimin e shërbimeve në sistemin aktual SharePoint 2010
 • Ruajtjen e shënimeve në SharePoint 2010
 • Përgatitjen e ambientit [...]
Krijo Web Faqen tuaj tani !
Dëshironi të afirmoni biznesin tuaj? dëshironi qasje me profesionale për klientët? E rritje biznesi të shpejt??? Krijimi i web faqes dhe mundësimi që informatat e biznesit të jenë të qasshme për klientët në çdo kohë dhe nga çdo vend do [...]
TICK Education Center – Web faqe
Përfundohet me sukses web faqaja për shkollën profesionale TICK Education Center. Në kuadër të këtij projekti TICK  ka menaxhuar:
 • Paraqitja e plan programeve mësimore që shkolla ofron
 • Reklamimi i trajnimeve të radhës dhe oraret për to
 • Publikimin e informatave [...]
Projekti për Delfin LTD
Në kuadër të këtij projekti Cambridge ka menaxhuar:
 • Publikimin e informatave për publikun
 • Mundësin e aplikimit të studentëve për mësim dhe menaxhimit të tyre
 • Mundësinë e regjistrimit të degëve të Cambridge dhe paraqitjen në hartë ku ndodhen degët neper [...]
Projekti për Finacco Kosova
Në kuadër të këtij projekti Cambridge ka menaxhuar:
 • Publikimin e informatave për publikun
 • Mundësin e aplikimit të studentëve për mësim dhe menaxhimit të tyre
 • Mundësinë e regjistrimit të degëve të Cambridge dhe paraqitjen në hartë ku ndodhen degët neper [...]
Projekti për Departamentin e Mjekësis Ligjore
Në kuadër të këtij projekti Cambridge ka menaxhuar:
 • Publikimin e informatave për publikun
 • Mundësin e aplikimit të studentëve për mësim dhe menaxhimit të tyre
 • Mundësinë e regjistrimit të degëve të Cambridge dhe paraqitjen në hartë ku ndodhen degët neper [...]
Projekti për Cambridge
Në kuadër të këtij projekti Cambridge ka menaxhuar:
 • Publikimin e informatave për publikun
 • Mundësin e aplikimit të studentëve për mësim dhe menaxhimit të tyre
 • Mundësinë e regjistrimit të degëve të Cambridge dhe paraqitjen në hartë ku ndodhen degët neper [...]

"If you don’t like something change it.
If you can’t change it, change the way you think about it."