Dizajn & Zhvillim i Web-it

PROBIT ofron shërbime profesionale të zhvillimit të uebit me ekipin tonë të zhvilluesve të talentuar. Është një pjesë themelore e kompanisë sonë, kështu që çdo anëtar i kompanisë sonë është provuar dhe testuar në këtë lami. Ne kujdesemi shumë në punësimin, edukimin dhe trajnimin e programuesve të kualifikuar të cilët janë të pasionuar, me përvojë dhe inovative.

NJOHURITË TONA

Zhvillimi i web faqes kërkon një teknologji të ndryshme. Në varësi të asaj që dëshironi, ne mund të analizojmë dhe të zgjedhim mjetet më të mira për ju. Ne punojmë me HTML5, PHP, Angular JS, Node JS, .NET dhe CMS të ndryshme, që do të thotë se ekspertët tanë të dedikuar mund të kombinojnë teknologji të shumëfishta për të krijuar pikërisht atë që nevojitet biznesi juaj.

PHP & LAMP: Ne përdorim këtë për të zhvilluar faqe interneti fleksibël dhe të shkallëzuar aplikimet. Një nga gjuhët më të njohura të programimit për lehtësimin e përdorimit të saj.

CMS: Zhvilluesit e sistemeve të menaxhimit të përmbajtjes preferojnë WordPress, por punojnë me Drupal dhe Magento në të njëjtin nivel të përsosmërisë.

JAVA: Zhvilluesit tanë mund të përdorin Java për të krijuar sisteme multifunksionale dhe ndërfaqe miqësore.

.NET: Kjo teknologji integrohet me Windows dhe mbështetet nga Microsoft. Ky mjet është përdorur gjerësisht për zhvillimin e faqeve të internetit.

Angular JS, React JS: Ne po përdorim gjithnjë e më shumë tipografi për të reduktuar gabimet. Këto biblioteka po na ndihmojnë në krijimin e këtyre aplikacioneve web

QKA MUND TË ZHVILLOJMË PËR JU

PROBIT mund të trajtojë çdo gjë nga zhvillimi i Ueb faqeve innovative e deri tek ato klasike. Më poshtë janë disa nga punët më të shpeshta.

Ueb Faqe të rrjeteve sociale: Media sociale është një nga format më inovative të komunikimit modern, duke ofruar përgjigje të menjëhershme dhe një kryq në mes të marketingut dhe mundësive të mbështetjes së klientit. Ne mund të bëjmë gjithçka nga krijimi i faqeve të rrjeteve sociale  e deri tek veçoritë e avancuara të tyre.

Portalet: Këto janë faqet e internetit interaktive të mbushura me përmbajtje. Ne ju Sigurojmë që informacioni juaj të jetë i organizuar në mënyrë që vizitorët të mund të gjejnë atë që kërkojnë shpejt dhe me lehtësi.

Aplikacionet në ueb: Ne krijojmë aplikacione të bukura në Ueb që mund të trajtojnë vëllime të mëdha të trafikut dhe të mbledhin të dhëna intuitive. Këto aplikacione mund të jenë të pavarura ose ne mund t’i integrojmë ato me projekte ekzistuese.

Ecommerce: Aftësitë blerëse online janë thelbësore për bizneset online, dyqanet dhe çdo kompani që dëshiron të pranojë pagesa virtuale. Shërbimet tona të zhvillimit të e-commerce tona dallojnë ngaqë janë të besueshme, të sigurta, të përshtatshme dhe shumë të personalizueshme. Për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona të zhvillimit të uebit, vizitoni portofolin tonë për të parë se çfarë kemi realizuar në të kaluarën ose na kontaktoni për të filluar një bisedë.

 

"If you don’t like something change it.
If you can’t change it, change the way you think about it."