TICK Education Center – Web faqe

Përfundohet me sukses web faqaja për shkollën profesionale TICK Education Center.

Në kuadër të këtij projekti TICK  ka menaxhuar:

  • Paraqitja e plan programeve mësimore që shkolla ofron
  • Reklamimi i trajnimeve të radhës dhe oraret për to
  • Publikimin e informatave për nxënësit/studentët
  • Mundësin e aplikimit të studentëve për mësim dhe menaxhimit të tyre
  • Testimi online i kandidatëve & Kuizet  

Web faqaja është a punuar me WordPress, WP Theme është krijuar me dizajn unik, çdo pjesë e sajtit është dinamike dhe klienti mund të shtoj/modifikoj/ fshij shënime pa pasur nevojë për asistime të kompanisë.

"If you don’t like something change it.
If you can’t change it, change the way you think about it."