Ueb faqe e punuar për Bankhaus Lampe

Ueb faqe e punuar nga pjesa e dizajnit, theme ne WordPress dhe module të shtuara për nevoja të klientit nga Gjermania – BANKHAUS LAMPE.
Një mostër e faqës e publikuara në server testuese : http://bhldigital.probit-studentprojects.com/

 

"If you don’t like something change it.
If you can’t change it, change the way you think about it."