Ueb faqe e punuar për LlapiBau

Ueb faqe e punuar nga pjesa e dizajnit, theme ne WordPress dhe module të shtuara për nevoja të klientit Llapi Bau.
http://llapibau.de/

"If you don’t like something change it.
If you can’t change it, change the way you think about it."