Shërbime tjera
Punët tona

Disa nga projektet tona të realizuara nga ekipi i ynë

Kush jemi Ne?
Who we are
Produktet Tona

Probit ofron disa produkte te cilat jan te implementuar ne […]

Who we are
Ekipi Ynë

Stafi në PROBIT është profesonal, me përvoj pune dhe i certifikuar…

Who we are
Rreth Nesh

PROBIT – ofron shërbime ne fushën e Teknologjisë Informative …

"If you don’t like something change it.
If you can’t change it, change the way you think about it."