Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Blog

Krijo Web Faqen tuaj tani !

Uncategorized

Krijo Web Faqen tuaj tani !

Dëshironi të afirmoni biznesin tuaj? dëshironi qasje me profesionale për klientët? E rritje biznesi të shpejt???

Krijimi i web faqes dhe mundësimi që informatat e biznesit të jenë të qasshme për klientët në çdo kohë dhe nga çdo vend do mundëson që biznesi i juaj të afirmohet në mënyrën e duhur.  

Në ditët që po jetojmë krijimi i faqes është bërë mese e domosdoshme pasi që shumica e personave po preferojnë shfletimin e informatave përmes internetit për të arritur te ajo informatë që atyre ju duhet.

Çka mundë ju të bëni përmes web faqes?

 • Qasje 24 orë për klientët nga çdo vend i botës
 • Prezantimin e shërbimeve/produkteve që ofroni
 • Komunikim i drejtpërdrejt me klientët
 • Prezantimin e lajmeve, reklamave,
 • Shitje online të produkteve
 • Etj

Kompania PROBIT sh.p.k është lider në projektimin, zhvillimin dhe dizajnimin e faqeve profesionale për kompaninë tuaj. Web faqja e juaj do ketë një dizajn modernë, unik, navigim të lehtë, të jetë interaktive, e përshtateshe për llojin e biznesit tuaj. Gjithashtu funksionale për çdo pajisje si mobile, tablet, pc, tv etj, këto do sigurojnë që biznesi juaj të krijoj një identitet dhe afirmim të shumë shpejt në mbarë globin.

Kompania PROBIT sh.p.k do ofroj:

 • Emrin dhe hapësirën për faqen tuaj
 • Dizajnin unik dhe të përshtatshëm për biznesin tuaj
 • Zhvillim së bashku me klientin që të përfshihen të gjitha ato që klienti i dëshiron
 • Funksionale në çdo pajisje si mobile, tablet, pc, tv
 • Ndihmë për biznesin 24/7 për një vit pa pagesë
 • Mundësi për përdorim të emailave me emrin personal tuajin.
 • Etj.

Shiko disa nga punët tona për klientë të ndryshëm:

Kontaktoni në tel: 045899099(viber) email:info@probit-kos.com

Shërbimet tjera që ne ofrojmë: http://probit-ks.com/sherbimet/

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Our Team

Burim Avdiu

Web Developer | Software Architect

Çlirim Kastrati

Full-Stack Developer

Fatbardha Dragusha

Software Developer

Gentian Krasniqi

Front-End Developer

Urim Zymberi

Full-Stack Developer

Albion Rexha

Back-End Developer

previous arrow
next arrow
Slider
en_US