Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Blog

Projekti për Departamentin e Mjekësis Ligjore

Our services

Projekti për Departamentin e Mjekësis Ligjore

Në kuadër të këtij projekti Cambridge ka menaxhuar:

  • Publikimin e informatave për publikun
  • Mundësin e aplikimit të studentëve për mësim dhe menaxhimit të tyre
  • Mundësinë e regjistrimit të degëve të Cambridge dhe paraqitjen në hartë ku ndodhen degët neper qytete dhe informata per degët
  • Kryerjen e testimit të studentëtve
cambridge

Shih faqen në linkun www.cambridge-ks.com

Leave your thought here

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ekipi Ynë

Burim Avdiu

Web Developer | Software Architect

Çlirim Kastrati

Full-Stack Developer

Fatbardha Dragusha

Software Developer

Gentian Krasniqi

Front-End Developer

Urim Zymberi

Full-Stack Developer

Albion Rexha

Back-End Developer

previous arrow
next arrow
Slider
sq