Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Resolutions

WEB APLIKACIONE
Dizajnim & Zhvillim i web aplikacioneve
DESKTOP & MOBILE APP
Dizajnimin dhe zhvillimin e desktop dhe mobile aplikacioneve
RRJETA & TELEKOMUNIKIM
Implementimin e rrjetave kompjuterike dhe telefonisë
Burimet e Jashtme dhe Konsulenca
Burimet e jashtme dhe konsulenca për zhvillimin e softuerit
Slider

PUNËT TONA

Disa nga projektet tona të realizuara nga ekipi i ynë

Për të bërë kërkesa për informacione të mëtejshme, na kontaktoni përmes kanaleve tona sociale.

Na duhen vetëm disa orë!

Telefononi për këshilla tani!

Mobile :
+377(0) 45/899-099 ; +386(0) 49/308-085

sq