Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Blog

Our Clients

Clients

Klientët Tanë

Web sites and portals

  • Administrata Tatimore e Kosovës

Designing and developing a site for ATK – vizito faqen – http://www.atk-ks.org

  • UNKT – United Nations Kosovo Team

Designing and developing a site for UNKT – vizito faqen –  http://unkt.org/

  • UNFPA – United Nations Population Fund

Designing and developing a site for UNFPA – vizito faqen – http://www.unfpakos.org

Web applications

  • Ministria e Drejtesisë

Help Desk – Web aplikacion per menaxhimin e detyrave per stafin e IT-se

Mobile applications

  • Dodo maps

Aplikacioni mobil për grupin e lokaleve Dodomaps në vende te ndryshme në Europë. Menaxhimin e klientëve dhe ndejave në këto lokale. Sistemet janë punuar për Android dhe Iphone.

Leave your thought here

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ekipi Ynë

Burim Avdiu

Web Developer | Software Architect

Çlirim Kastrati

Full-Stack Developer

Fatbardha Dragusha

Software Developer

Gentian Krasniqi

Front-End Developer

Urim Zymberi

Full-Stack Developer

Albion Rexha

Back-End Developer

previous arrow
next arrow
Slider
sq