Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Blog

Replication of MIS solution for Municipalities

Power-BI-1-300x158
PUNËT TONA

Replication of MIS solution for Municipalities

Replikimi i sistemit MIS në disa komuna

Me ndihmën dhe financimin nga projekti # RESI, në Departamentin e Bujqësisë në Komunën e Kamenicës, Novobërdës / Novo Brdo dhe Ranilug / Ranillug, sistemi i menaxhimit të informacionit për bujqësinë dhe zhvillimin rural u përsërit.

I njëjti sistem ishte zhvilluar më parë për komunën e Prishtinës, dhe në këtë projekt kemi instaluar të njëjtin sistem për tre komunat e tjera.

Kjo përfshin:

  • Database Installation and Configuration
  • Applying additional changes (according to the specifications of the directory)
  • Database Testing
  • User Training

Leave your thought here

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Ekipi Ynë

Burim Avdiu

Web Developer | Software Architect

Çlirim Kastrati

Full-Stack Developer

Fatbardha Dragusha

Software Developer

Gentian Krasniqi

Front-End Developer

Urim Zymberi

Full-Stack Developer

Albion Rexha

Back-End Developer

previous arrow
next arrow
Slider
sq