Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Blog

Bliss SH.P.K WEB

Capture
PUNËT TONA

Bliss SH.P.K WEB

Zhvillimi i Ueb Faqes për shitje Online për Bliss SH.P.K, përmes Wordpress dhe platformës Woocommerce si dhe rregullimeve shtesë sipas kërkesës së klientit. Poashtu është bërë integrimi I pagesave online përmes sistemit të pagesave online të Procredit Bank.

https://bliss-ks.com/

Leave your thought here

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ekipi Ynë

Burim Avdiu

Web Developer | Software Architect

Çlirim Kastrati

Full-Stack Developer

Fatbardha Dragusha

Software Developer

Gentian Krasniqi

Front-End Developer

Urim Zymberi

Full-Stack Developer

Albion Rexha

Back-End Developer

previous arrow
next arrow
Slider
sq